Băsescu: „Am băut banii din fondul de pensii”

La scurt timp după ce a declarat că nu situaţia ţării e dramatică, ci a fondului de pensii, Traian Băsescu a susţinut o conferinţă de presă în care a explicat ce anume a declanşat criza sistemului de pensii.

„Am băut banii de pensii ai românilor” este afirmaţia cu care Băsescu i-a şocat pe cei prezenţi la conferinţa de presă. Acesta a continuat: „Când am văzut cât de greu o duc pensionarii, am fost foarte trist. Spre deosebire de voi, eu îmi iubesc ţara şi sufăr pentru situaţia pensionarilor. Pentru că, să recunoaştem, pensionarii n-o duceau bine nici pe vremea altor guverne. Aşa că, de necaz, am început să beau banii pensionarilor.”

Băsescu se scuză spunând că a prins şi caniculă, iar preţul pentru gheaţă efectiv a sărit în aer, şi uite aşa s-a creat o gaură de câteva miliarde. „Să nu credeţi că n-am încercat să reduc cheltuielile, dar Vlădescu n-a vrut sub nici o formă să reducă accizele la alcool. Vă spun asta în premieră, faptul că n-a redus accizele la alcool şi ţigări e principalul motiv pentru care a fost remaniat. Înţeleg să ia de la populaţie, dar să ardă la buzunar preşedintele ţării nu se face”, a afirmat Băsescu.

Preşedintele spune că urmează o cură de dezalcoolizare în zece paşi şi că recunoaşterea publică a problemelor sale este primul pas spre recuperare.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
7 septembrie 2010 16:25

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult