Băsescu: „Am ieșit din criză, toate maşinile să fie roşii, Udrea fă-mi masaj!”

Aflat în vizită la uzinele Dacia din Pitești, președintele țării s-a comportat foarte evaziv, şocându-i pe cei prezenţi cu dezinvoltura sa. El a mulțumit întâi conducerii uzinei pentru patriotismul de care a dat dovadă pe timpul acestei crize, după care i-a lăsat muţi de uimire pe toţi mărturisind că el este Mesia al culorilor.

În această inedită calitate a sa, Traian Băsescu a dat muncitorilor dezlegare la culoarea roşie. Astfel, prin bunăvoinţa sa providenţială, Mesia a permis ca şi alte maşini Dacia Duster să fie vopsite în roşu, nu doar maşina sa personală.

Apoi a declarat plin de optimism că ne aşteaptă vremuri bune: „Am vești bune pentru voi, în sfârșit am ieșit din criza economică. Ei, a fost greu? Eu v-am spus că se poate, dar voi nu… Și uite că am ieșit cu bine, întocmai ca anul trecut, de exemplu, când am mai ieșit o dată din criză. Sau ca acum doi ani, când am spus că pe noi nici nu ne atinge criza. Ei, n-am avut eu dreptate? Am avut, sigur că a avut.”

Vizibil excitat ceea ce tocmai spusese, preşedintele Băsescu nu s-a mai putut abţine şi a pipăit-o pe ministrul Turismului care tocmai trecea prin faţa sa, ciupind-o ştrengăreşte de sex în văzul tuturor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
16 septembrie 2010 12:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult