Băsescu anunță că va candida la Sectorul 6, ca să se bată Chioru cu Mutu

Fostul președinte Traian Băsescu nu a exagerat când a promis că se va implica în campania electorală de la Capitală. Deranjat că PMP-ul nu a primit nimic la negocierile cu USR-Plus și PNL, Băsescu a anunțat că va candida la primăria sectorului 6, unde se va confrunta cu primarul în funcție, Gabriel Mutu.

Anunțul făcut de fostul președinte nu a rămas fără ecou în rândul taberei de dreapta. PNL a anunțat că, în cazul în care cel supranumit „Chioru” candidează la sectorul 6 sunt pregătiți să-l arunce în luptă pe deputatul Gigel Știrbu, un om cu o îndelungată experință politică, el mai fiind propus și pentru postul de ministru al culturii.

Analiștii politici spun că ne așteaptă o toamnă politică interesantă, dacă la 6 se vor bate Chioru cu Știrbu și cu Mutu. „Din păcate nu mai avem parte de politica elegantă din vremurile în care Victor Surdu încă era viu și reprezenta o alternativă viabilă la cotonogarii din prezent”, a scris analistul Decebal Popescu în Newsweek.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
31 iulie 2020 07:07

Alte articole

Vezi mai mult