Cea mai vehementă voce după apariția imaginii cu Orban și miniștrii în timp ce beau și fumează în birou este cea a lui Traian Băsescu. Fostul președinte spune că nu-și aduce aminte când a trăit ultima dată o dezamăgire atât de mare.

dezmat_guvern2.jpg ”Dă-te-n p… mea, Șică, că puteai să dai și tu un telefon. Aduceam și băutură, săracule, dacă ți-era frică că nu ajunge pentru toată lumea dacă vin și eu. Ai uitat, mă, de la cine ai învățat să bei și să fumezi în birou? Am vorbit și cu nea Costel, și el e la fel de revoltat. Și-am căzut amândoi de acord să nu te mai luăm niciodată cu noi la băut”, i-a transmis Băsescu lui Orban.

Premierul spune că deja și-a primit pedeapsa, că a doua zi l-a durut capul îngrozitor. ”Ca să nu mai zic ce mă așteaptă acasă, că-n seara aia eu i-am spus lui nevastă-mea că am multă treabă la birou, că trebuie să pregătesc niște ordonanțe importante pentru țară, că salvez țara de Covid și alte alea. Iar acum m-a prins că eu de fapt stau la birou doar ca să beau și să fumez liniștit, fără să mă bată ea la cap”, a spus Orban.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Saturday, 30.05.2020 08:42 Politic

National Cinematografic