Băsescu, Boc şi Udrea pleacă într-un turneu de huiduieli la scenă deschisă

Huiduielile tot mai frecvente de care au parte Băsescu, Boc şi Udrea cu ocazia apariţiilor publice au atras atenţia mai multor organizatori de evenimente. Concret, cei trei au fost ofertaţi să participe la un turneu naţional în care să fie huiduiţi de cei care sunt dispuşi să plătească pentru un bilet.

Cei care vor achiziţiona bilete în zona VIP vor avea ocazia, pe lângă simplele huiduieli sau înjurături, să şi arunce cu obiecte înspre Băsescu, Boc sau Udrea. Mai mult, cel care îl va nimeri pe Emil Boc cu un obiect va primi un premiu special din partea organizatorilor: se va întâlni faţă în faţă cu cei trei în backstage, unde va putea pălmui, la alegere, pe oricare dintre ei.

„Ne-am inspirat din seria de concerte «Cei trei tenori», al căror succes este cunoscut de toată lumea. Turneul cu Băsescu, Boc şi Udrea va purta numele «Cei trei politicieni» şi va ajunge în cele mai importante oraşe ale ţării”, ne-a declarat organizatorul evenimentului.

Elena Udrea s-a arătat încântată de idee, însă a pus o condiţie: de scenă să se ocupe firma cu care a colaborat Ministerul Tineretului şi Sportului în cazul Iacob-Ridzi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
13 iulie 2011 13:07

Alte articole

Vezi mai mult