Băsescu: Bugetarilor ar trebui să le convină salariile mici, pentru că sunt suple și ușor de întreținut

Președintele pregătește noi reduceri salariale. El a explicat însă că micșorarea lefurilor este un lucru bun, deoarece îi ajută pe români să scape de multe cheltuieli.

“Unde sunt bani, se și cheltuiește în prostie”, a spus Băsescu. “Nimeni nu vrea să arunce cu bani în stânga și-n dreapta, dar e greu să te abții. Eu vin cu o soluție. Dacă tăiem iar din salarii, românii or să cheltuiască mai puțin.Vreau să facem din bugetari niște oameni cumpătați, cu care să ne mândrim în străinătate. Când o să fiu colo pe o plajă din sudul Franței, o să le zic nemților: Noi suntem un popor de oameni virtuoși, cumpătați. Mă vedeți pe mine așa, mână spartă, dar majoritatea românilor sunt oameni cu măsură, care știu unde să se oprească.”

El a adăugat că salariile mari sunt o pacoste la casa omului, deoarece banii ocupă spațiu aiurea. În plus, mulți au constatat că, dacă îi ții în buzunar, te incomodează la mers și riști să pățești și ce n-ai mai pățit.

“Pentru mine, salariul ideal trebuie să fie mic, deoarece așa e mai suplu și mai ușor de întreținut. Partea proastă e că nu poți să ieși cu el în afara orașului. Practic, nu-ți permiți.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
24 iunie 2011 06:32

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult