Băsescu: De luni de zile pregătesc un plâns sincer şi spontan pentru demisia lui Boc

La scurt timp după demisia premierului Emil Boc, preşedintele Traian Băsescu a început să se laude cu lacrimile sincere pe care le are pregătite pentru discursul de acceptare a demisiei. „Le perfecţionez de aproape jumătate de an”, spune şeful statului, „de când am început să am bănuieli că o să-mi doresc ca Boc să-şi dea din proprie iniţiativă demisia ca să-mi salveze mie pielea.”

Băsescu spune că nu vrea să mai repete momentul penibil de la retragerea lui Stolojan „A fost absolut jenant, se vedea că plânsul meu sincer e complet nerepetat, parcă eram un actor prost. Când am văzut după aceea înregistrarea chiar îmi venea să plâng.”

Preşedintele dă însă asigurări că de data aceasta plânsul sincer îi va ieşi mult mai bine: „Am pregătit pentru popor cu nişte lacrimi mari cât pumnul şi absolut spontane. Aş vrea ca toţi românii să înţeleagă cât de rău îmi pare pentru bunul meu amic şi coleg de partid Emil Boc şi cum nu i-aş fi acceptat demisia niciodată dacă nu era imperios necesară ca să arunc toată vina pe el pentru problemele din mandatul meu. Mă gândesc totuşi să nu îmi consum toate lacrimile, să păstrez câteva şi pentru cazul în care, peste vreo 2-3 săptămâni, va fi nevoie să-l dau pe vechiul meu prieten Emil pe mâna DNA”.

Pe acelaşi subiect:

Patriarhul Daniel va fi următorul prim-ministru pentru că se pricepe la făcut bani

Abandonat de Băsescu, Emil Boc a fost înfiat de Angelina Jolie

Emil Boc a demisionat. Traian Băsescu rămâne singur în fruntea Guvernului

Scris de TNR
6 februarie 2012 12:02

Alte articole

Vezi mai mult