Băsescu demisionează din funcţia de preşedinte pentru că nu-i mai convine salariul

Traian Băsescu a anunţat că se gândeşte tot mai serios la demisie deoarece nu este deloc mulţumit de salariu. El spune că vrea să discute urgent despre o mărire şi, dacă nu primeşte 3-4 milioane în plus pe lună, îşi bagă picioarele şi îşi caută în altă parte.

Preşedintele a amintit că, în 2004, atunci când s-a angajat, i s-a promis o renegociere a salariului din şase în şase luni şi bonusuri în funcţie de performanţe. Băsescu nu a primit însă nici măriri, nici prime, şi este foarte supărat pe poporul român, care nu s-a ţinut de cuvânt.

Iată ce a declarat Traian Băsescu pentru TNR: “Am încercat să cer nişte bani în plus la salariu, dar mi s-a spus: Păi ce mărire să-ţi dăm pe foamea asta? Nu vezi că nu-s bani, că ţara merge pe pierdere? Eu îi înţeleg pe ei că n-au de unde, dar să mă înţeleagă şi ei pe mine. Poate vreau să-i cumpăr şi eu ceva lu aia mică, poate vreau să merg şi eu undeva în concediu cu nevastă-mea, că n-am mai scos-o din casă de la Summitul NATO din 2009.”

Băsescu nu mai vrea să audă de amânări şi dus cu zăhărelul şi spune că o să înceapă să-şi depună CV-ul pe eJobs. El e convins că merită mai mulţi bani pentru că are o responsabilitate imensă şi foarte mulţi oameni în subordine.

“Bugetarii se tot plâng că au salarii mici, dar nu-şi dau seama cât mi-e de greu mie. Le-am şi zis: Măi oameni buni, cum credeţi că mă simt eu când vă măresc TVA-ul, ştiind cât de puţin câştigaţi? Nu vă gândiţi ce e-n sufletul meu? Păi eu sufăr, mai brutelor, nu voi.”

Scris de TNR
29 noiembrie 2010 16:11

Alte articole

Vezi mai mult