Băsescu despre grațierea lui Gică Popescu: ”N-o s-o fac, dar voi mânca căcat pe tema asta!”

Președintele Traian Băsescu a declarat astăzi că ar fi destul de greu să grațieze complicele unor mafioți recunoscuți, care nici măcar n-a recunoscut că se face vinovat de evaziune fiscală. ”Asta nu înseamnă că mi s-a moleșit simțul populismului: voi mânca căcat pe tema asta cât cuprinde”, a spus președintele.

Acesta a spus că e pregătit să verse o lacrimă, să țină o conferință de presă lungă în care să se ia în gură cu Ionuț Cristache de la Antene, să scoată un dosar, orice. ”Mă duc la orice televiziune independentă, chiar și la B1 TV, dacă e cazul, și îi voi explica lui Robert Turcescu că sunt profund afectat, ca om dar și ca suporter de fotbal, de această pierdere”, a explicat președintele statului.

Alături de el s-au arătat dispuși să mănânce căcat președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, premierul Victor Ponta, jurnaliști care, în trecut, au cerut și eliberarea lui Gigi Becali, primari de sector, consilieri locali și județeni, alegători, cetățeni, public.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
10 martie 2014 06:03

Alte articole

Vezi mai mult