Băsescu, devastat că a pierdut titlul de cel mai frumos preşedinte al României din toate timpurile

Imaginile cu președintele Klaus Iohannis la baza militară Kogălniceanu au devenit virale peste noapte și au însemnat o gravă lovitură pentru fostul președinte, Traian Băsescu. Apropiați ai acestuia spun că Băsescu este puternic afectat de imagini, realizând și el că acum nu mai este cel mai frumos președinte al României din toate timpurile. 

„Acest om a înfruntat furturni pe mare și furtuni politice, adversari care ar fi făcut pe alții să tremure sau s-o ia din loc și nu s-a clintit. Asta, în schimb, pozele astea, l-au doborât. Fostul președinte e nervos, neliniștit, nesigur pe el și, mi-e rușine să vă spun, cred că a luat-o pe ulei, l-am văzut într-o dimineață beat clește”, a declarat o sursă apropiată lui Traian Băsescu.

Premiul de cel mai frumos președinte al României din toate timpurile este extrem de disputat, fiind singurul pe care există o competiție reală. Cel de cel mai detestat a fost adjudecat de Ion Iliescu, de cel mai comunist, tot de Ion Iliescu iar cel de cel mai cumsecade președinte al României nu se acordă de la înființarea funcției. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 iulie 2017 07:05
Citește mai mult despre: Basescu frumusete iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult