Băsescu: Din vina lui Arafat mii de români n-au apucat să moară de moarte bună în maşinile lor

Un nou atac dur al preşedintelui la adresa lui Raed Arafat! Traian Băsescu spune că fondatorul SMURD e vinovat pentru că mii de români au ajuns să supravieţuiască unor accidente groaznice. „Din vina lui Arafat”, afirmă preşedintele, ”sute, poate mii de compatrioţi nu au mai apucat să se stingă de moarte bună în maşinile lor. Mulţi români au strâns o viaţă întreagă bani pentru o maşină rapidă şi extrem de nesigură, unii se şi vedeau morţi când se urcau la volan, iar domnul Arafat le-a zădărnicit eforturile într-o clipă.”

„Nu ştiu dacă aţi fost informaţi”, a continuat preşedintele, „dar majoritatea celor pe care SMURD spune că i-ar fi salvat au ajuns după accident direct pe un pat de spital sau într-o ambulanţă. Cum vă explicaţi una ca asta? Oamenii ăştia mureau cu zile iar Raed Arafat pur şi simplu i-a băgat în spital!”

De asemenea, Băsescu afirmă că a fost informat de SRI că există anumite elemente suspicioase în activitatea Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare. “Aşa cum spuneam şi ieri, SMURD nu ar fi putut fi creat de om. SRI mi-a confirmat faptul că pur şi simplu e mult prea complicat, nu avem tehnologia necesară pentru a face aşa ceva. SMURD ar putea fi făcut de natură, de Dumnezeu sau, mai plauzibil, de o civilizaţie extraterestră”.

Scris de TNR
12 ianuarie 2012 13:01

Alte articole

Vezi mai mult