Băsescu explică desemnarea lui Ponta ca premier: „M-a convins CV-ul lui”

Victor Ponta a reuşit să-l păcălească pe Traian Băsescu, convingându-l să-l desemneze premier cu ajutorul unui CV mult modificat. Se pare că Victor Ponta s-a prezentat la Cotroceni cu nu mai puţin de cinci variante diferite de CV. Chiar dacă preşedintele nu a fost impresionat de primele trei variante de CV, cea de-a patra l-a convins că Victor Ponta este cea mai bună soluţie pentru şefia Guvernului.

Băsescu spune că numai un idiot ar refuza să-l desemneze premier pe un politician care are studii superioare la Harvard şi Oxford, e profesor invitat la Sorbona şi are o statuie la intrarea principală a Universităţii Cambridge. „Mai mult, o prestigioasă universitate din Japonia poartă numele lui Victor Ponta, deci sunt convins că am făcut o alegere bună”, a spus preşedintele.

„În plus”, susţin analiştii politici, „Traian Băsescu l-a numit pe Emil Boc premier de vreo cinci ori, deci numirea lui Ponta nu ar trebui să surprindă. Preşedintele are o bogată experienţă în numirea unor premieri incompetenţi şi, în general, în luarea unor decizii proaste pentru România. Desemnarea lui Ponta ca premier e absolut firească.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
17 decembrie 2012 16:12

Alte articole

Vezi mai mult