Băsescu: “Hayssam a contribuit enorm la salvarea lui Boldea din mâinile teroriştilor kenyeni”

Preşedintele Traian Băsescu a ţinut o conferinţă de presă în care a ţinut să îi mulţumească lui Omar Hayssam pentru ajutorul oferit la recuperarea deputatului Boldea din mâinile teroriştilor kenyeni.

La revenirea pe aeroportul Otopeni, Mihai Boldea s-a lăsat copleşit de emoţii şi s-a aruncat în braţele preşedintelui Traian Băsescu. La rândul sau, preşedintele a vărsat şi el o lacrima lui Ovidiu şi i-a strigat lui Boldea: „Bine că te-ai întors, frate! Nu credeam să mai scapi viu. Lasă că de aici mă ocup eu de tot!”, după care le-a făcut semn poliţiştilor să-i pună nişte cătuşe de plastic, din cele care se dizolvă în apă.

Aflat în arestul prezidenţial, dotat cu pat dublu şi jacuzzi, Mihai Boldea le-a povestit jurnaliştilor despre chinurile cumplite la care l-au supus teroriştii: „M-au ţinut timp de trei zile imobilizat într-un şezlong. Cum voiam să mă ridic, începeau torturile, cele mai groaznice fiind alea de fructe. Hayssam îi supraveghea. Îmi trânteau în silă câte un polonic de icre negre, iar aia era toată hrana mea pe ora respectiva. La un moment dat chiar am vrut să evadez, dar au apărut trei negrese care m-au strâns foarte tare în braţe, după care m-au sedat cu nişte cocteiluri reci. De atunci nici n-am mai văzut lumina soarelui, că îmi mutau mereu umbrela.”

Scris de TNR
28 martie 2012 05:03

Alte articole

Vezi mai mult