Băsescu i-a chemat pe medici la Cotroceni pentru consultări

După ce în presă au apărut informaţii cum că ar fi bolnav, Traian Băsescu a convocat mai mulţi medici la Cotroceni, pentru a vedea dacă zvonurile se confirmă. Preşedintele a chemat la consultări medici de toate specializările, nediscriminând pe nimeni.

“Sunt, totuşi, preşedintele tuturor, indiferent de specializare. N-am vrut să discriminez pe nimeni. I-am invitat la consultări chiar şi pe ginecologi, deşi ei se ocupă doar de păsărici şi de ţigănci împuţite”, a declarat preşedintele, înainte de întrevedere.

 

În cadrul discuţiilor, Băsescu le-a recomandat medicilor pe care i-a consultat să fumeze mai puţin şi să o lase mai moale cu băutura. Medicii nu s-au lăsat şi ei mai prejos şi l-au sfătuit pe preşedinte să renunţe la femei. Potrivit cardiologilor, dacă o ţine tot aşa, lui Băsescu îi mai rămân de trăit la Cotroceni cel mult cinci ani, dacă îi mai apucă şi pe ăia.

“Preşedintele face o grămadă de greşeli care îi pot pune în pericol viaţa politică”, au fost de părere medicii.

La finalul întrevederii, Băsescu i-a decorat pe medici. Preşedintele nu le-a prins însă decoraţia în piept, aşa cum se obişnuieşte, ci a pus-o într-un plic şi le-a băgat-o discret în buzunar. La ieşire, medicii au scos decoraţia de acolo, s-au uitat lung la ea şi, pufnind uşor nemulţumiţi, au spus că se putea şi mai bine.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
1 martie 2010 22:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult