Traian Băsescu a decis, în sfârșit, să pună capăt incertitudinilor și a anunțat că o să candideze la localele din acest an. ”Da, am decis să intru în cursa pentru primărie! La Voluntari, ca să se oftice Gabi Firea”, a anunțat fostul președinte.

basescu_mahmureala_leac.jpg Băsescu n-a negat că era ”puțin luat” când a hotârât să candideze la Voluntari, dar spune că i s-a părut o idee bună și a doua zi, când s-a trezit. ”Eu nu vreau doar s-o bat în alegeri pe Firea, eu vreau s-o umilesc. Candidând la Voluntari, nu numai că-l surclasez pe Pandele, bărbat-su, dar o să și devin primarul ei, că ea tot la Voluntari va locui, indiferent dacă o să ajungă primar al Bucureștiului sau nu”, a spus Traian Băsescu.

Pe de altă parte, fostul președinte e conștient că la București e greu s-o bată cineva pe Gabi Firea. ”În condițiile în care PNL se comportă ca un kamikaze care se aruncă în aer în mijlocul electoratului anti-PSD, ca să-i facă cale liberă lui Firea spre primărie, e greu să câștige altcineva la București. E trist, dar PNL se comportă abominabil, pupă în cur PSD-ul”, a explicat reputatul politolog Decebal Popescu.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Wednesday, 13.04.2016 11:01 Politic

National Cinematografic