Băsescu îi dă lovitura de grație lui Firea: ”Candidez la Voluntari, împotriva bărbatului tău!”

Traian Băsescu a decis, în sfârșit, să pună capăt incertitudinilor și a anunțat că o să candideze la localele din acest an. ”Da, am decis să intru în cursa pentru primărie! La Voluntari, ca să se oftice Gabi Firea”, a anunțat fostul președinte.

Băsescu n-a negat că era ”puțin luat” când a hotârât să candideze la Voluntari, dar spune că i s-a părut o idee bună și a doua zi, când s-a trezit. ”Eu nu vreau doar s-o bat în alegeri pe Firea, eu vreau s-o umilesc. Candidând la Voluntari, nu numai că-l surclasez pe Pandele, bărbat-su, dar o să și devin primarul ei, că ea tot la Voluntari va locui, indiferent dacă o să ajungă primar al Bucureștiului sau nu”, a spus Traian Băsescu.

Pe de altă parte, fostul președinte e conștient că la București e greu s-o bată cineva pe Gabi Firea. ”În condițiile în care PNL se comportă ca un kamikaze care se aruncă în aer în mijlocul electoratului anti-PSD, ca să-i facă cale liberă lui Firea spre primărie, e greu să câștige altcineva la București. E trist, dar PNL se comportă abominabil, pupă în cur PSD-ul”, a explicat reputatul politolog Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
13 aprilie 2016 12:04
Citește mai mult despre: alegeri Basescu gabi firea primarie PSD

Alte articole

Vezi mai mult