Băsescu în Afganistan: „Soldaţii au nişte solde nesimţite! S-au dat prea multe tunuri în Afganistan!”

Traian Băsescu a făcut o vizită pe teatrul de operaţiuni din Afganistan unde a vorbit soldaţilor români despre criza din ţară. Traian Băsescu a spus: „Voi, aici, sînteţi implicaţi într-un război, sînteţi soldaţi, voi nu ştiţi greutăţile prin care trec românii din ţară! În ţară mor oameni, e jale!” Traian Băsescu este foarte supărat pe soldele astronomice ale soldaţilor români din Irak şi Afganistan.

La sugestia lui Emil Boc, preşedintele se gîndeşte serios să dea cîteva mii de soldaţi afară. Se pare că în Afganistan s-au dat cîteva tunuri mari de tot.
Preşedintele a continuat: „Trebuie să vă micşoraţi cheltuielile. Nu mai trageţi în tot ce mişcă. V-am luat baionete, folosiţi-le! Aveţi tancuri, călcaţi-i cu tancurile!”

Băsescu nu înţelege de ce, din moment ce majoritatea luptelor se duc în oraşe, soldaţii nu merg cu autobuzul, sau cu alte mijloace de transport în comun: „V-aţi învăţat să mergeţi la luptă cu maşina, cu tabul sau cu tancheta. Nu am văzut nici pe Dorobanţi cîte Hammer-uri sînt aici! E inadmisibil aşa ceva!”

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Mihai
5 martie 2010 17:03

Alte articole

Vezi mai mult