Băsescu îşi îndeamnă simpatizanţii să meargă la referendum pe 30, nu pe 29 iulie

Traian Băsescu a făcut un apel către toţi simpatizanţii săi, prin care îi îndeamnă să nu se prezinte la urne duminică, 29 iulie, ci abia a doua zi, pe 30 iulie. „Trebuie să fii tâmpit să votezi în aceeaşi zi cu Voiculescu. Mai bine mergeţi la vot pe 30 iulie, după ce se termină referendumul. Sau deloc”, a sunat recomandarea preşedintelui.

Băsescu i-a avertizat pe cei care vor să meargă pe 29 iulie la vot că riscă să facă cancer de piele. „Pentru duminică este anunţată o puternică furtună solară, care va aduce un nivel de radiaţii extrem de ridicat”, a spus preşedintele suspendat. „S-ar putea ca cei care ies din casă să fie loviţi de un asteroid. Riscaţi să dispăreţi ca dinozaurii”, a adăugat acesta.

Traian Băsescu a identificat şi alte motive pentru care românii n-ar trebui să meargă la referendum: „În primul rând, duminica toate sunt închise şi românii s-ar putea să bată degeaba drumul pâna la cârciuma de lângă secţia de votare. Există chiar şi indicii că în secţiile de votare te poţi îmbolnăvi de ebola. În plus, începe Olimpiada de la Londra şi sportivii noştri au nevoie duminică de susţinerea noastră din faţa televizoarelor”, a declarat preşedintele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
24 iulie 2012 09:07

Alte articole

Vezi mai mult