Băsescu n-are emoţii la referendum: „Doar votează tâmpiţii care au ales-o pe EBA europarlamentar”

Traian Băsescu şi-a regăsit buna dispoziţie. Nu doar faptul că, pentru demiterea sa, este nevoie de prezenţa la referendum a jumătate plus unu din românii înscrişi pe listele electorale îl mulţumeşte, cât şi amintirea modului în care au votat românii la alegerile din ultimii ani.

„Am fost vizitat la sediul de campanie de fi-mea aia mică, Elena. Şi, imediat ce-a plecat, mi-a picat fisa. Păi la referendum nu votează cumva tot idioţii ăia care au făcut-o pe ea europarlamentar? Şi să mă ierte fi-mea, că-i a mea, dar dacă cineva cu inteligenţa ei poate câştiga o bătălie electorală, pentru mine referendumul ăsta va fi ca o plimbare în parc. Efectiv nu am cum să fiu demis”, s-a lăudat Băsescu.

Preşedintele suspendat şi-a amintit cu plăcere şi de alte momente în care românii au votat fără discernământ. „Tot prin vot democratic a ajuns şi Vadim în turul doi la prezidenţiale, la fel, Iliescu a fost de trei ori preşedintele ales al românilor, ca să nu mai zic cât de uşor am luat şi eu două mandate”, şi-a făcut singur curaj Băsescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
19 iulie 2012 15:07

Alte articole

Vezi mai mult