Băsescu, nemulţumit de mutarea Elenei Udrea la Roman: “Dormitorul de acolo e foarte incomod”

Într-un interviu recent, Traian Băsescu şi-a anunţat dezamăgirea faţă de decizia Elenei Udrea de a rămâne la Roman chiar şi după alegeri. Preşedintele este nemulţumit că dormitorul din noul apartament al colegei sale este “foarte incomod”, declarând că influenţa acesteia în PDL ar putea avea de suferit dacă nu revine asupra deciziei pripite de a se muta la bloc.

“Evident că mă interesează să fie cât mai comod dormitorul Elenei, doar suntem colegi şi nimic mai mult”, a spus Băsescu. “Nu am fost acolo, ştiu doar din auzite, dar chiar nu vreţi să ştiţi cum e. Patul e îngust, salteaua scârţâie ca toţi dracii. Cât despre bar, zici că-i desprins dintr-un film cu Prohibiţia, abia încap în el două sticle de whisky şi nici măcar nu e din lemn de mahon. Un dormitor complet nepotrivit pentru un preşedinte de stat! Mă scuzaţi, pentru soţul Elenei.”

Întrebat cum a obţinut informaţiile despre salteaua colegei sale, preşedintele a refuzat să răspundă, motivând că se grăbeşte la medic deoarece suferă de dureri de spate din cu totul alt motiv.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
9 noiembrie 2012 08:11

Alte articole

Vezi mai mult