Băsescu: „Obama a fost slugă la albi”

După ce i-a atacat pe regele Mihai şi pe cei din Federaţia Rusă, preşedintele Traian Băsescu îl pune la punct şi pe cel mai puternic om al planetei, chiar de ziua naţională a Statelor Unite.

Deşi voia iniţial să-i ureze la mulţi ani, Băsescu a uitat de ce s-a aşezat la calculator şi a ajuns la insulte. Cităm din mail-ul trimis lui Obama:  „Ce pot eu să-i urez acuma unuia ai cărui strămoşi au fost slugi la albi? Eu, dacă eram în locul lor, n-aş fi stat să le culeg albilor bumbacul sau să le dau ghetele cu vacs. Cre’ că nici pe Boc nu-l trimiteam să facă asta!”

Preşedintele ţării a fost susţinut şi de fratele lui. Mircea Băsescu a spus că Traian, dacă ar fi fost în locul negrilor, n-ar fi plecat din Africa decât săgetat. Îl cunosc foarte bine pe fratele meu şi sunt sigur că nu s-ar fi lăsat prins. Le-ar fi zis negustorilor de sclavi fix aşa: Trageţi cu arcul în mine, că eu nu urc pe corabia voastră.”

Pentru a-i arăta totuşi că e generos, preşedintele României i-a trimis lui Barack Obama, printr-un curier, un buchet mare de flori de bumbac şi un exemplar din „Coliba unchiului Tom”, editat în Colecţiile Adevărul.

Trimis de Harald (Apatrid)

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
6 iulie 2011 13:41

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult