Băsescu promite că se lasă de băut după ce a aflat că aseară a fost la RTV

Mulţi români se află chiar în acest moment pe panta alunecoasă a alcoolului, dar câţiva ajung rău de tot! Fostul preşedinte Traian Băsescu încearcă să se lase definitiv de băut după ce prietenii i-au atras atenţia că duminică seara a luat-o razna, ajungând la un moment dat chiar şi în platoul RTV.

“Traiane, ai grijă, te implor! Când ţi-ai pus chiloţii în cap şi ai urlat ca Tarzan, am înţeles… Când ai sărit la bătaie cu un stâlp fiindcă ţi s-a părut că se uită urât, am trecut cu vederea… Dar chiar aşa, să mergi la televiziunea lui Ghiţă? Ţi-a luat alcoolul şi ultima fărâmă de demnitate?”, i-a transmis fostului preşedinte unul dintre prietenii săi.

Printre lacrimi, Băsescu a promis că încearcă să se lepede de teribilul viciu. “Şi pe mine m-a şocat să aud că am fost acolo, nu mi-a venit să cred, dar am văzut înregistrarea… Sunt conştient că nimic nu va spăla ruşinea unei apariţii la RTV, dar trebuie să fiu tare şi să nu mai pun strop de alcool în gură, că numai în belele mă bagă.”

“Am vărsat whisky-ul în canal, mi-am vândut colecţia de vinuri, şi dacă mă vedeţi trăgând cu ochiul la alambicul de ţuică, daţi-mi una peste ceafă”, a adăugat fostul preşedinte, pregătit să se interneze la dezintoxicare dacă va fi nevoie.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
16 noiembrie 2015 15:05
Citește mai mult despre: alcool Basescu betie dezintoxicare RTV

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult