Băsescu s-a oferit să țina la el rezerva de vinuri a R. Moldova, ca să n-o ia rușii

România este alături de Republica Moldova în aceste momente grele la fel cum a fost întotdeauna, încă de pe vremea lui Ștefan cel Mare și sfânt. Pe lângă curentul și gazele pe care le dăm gratuit, cam ca vaccinurile, acum și liderii țării se oferă să le apere.

Europarlamentarul român Traian Băsescu, fost președinte al României, fost și probabil actual cetățean al Republicii Moldova, a anunțat că se oferă să protejeze tezaurul de vinuri ale țării, în cazul în care vin rușii. „Spre deosebire de moldovenii ăștia pe care-i tot pupați în cur acum, îi știți, ăia care conduc țara, eu chiar le-am zis rușilor să mă scutească cu explicațiile. De la Elțân încoace Rusia nu a mai avut conducător cu care să poți sta la discuții, Putin, un fleac, ăla nu știe să bea”, a declarat Traian Băsescu.

Acesta a spus că deține suficiente beciuri și portbagaje unde să depoziteze rezerva de vinuri speciale a Republicii Moldova. „Vreți să le lăsați pe mâna unor amatori, care nu știu nici să deschidă sticla, sau în siguranța oferită de un om care știe ce-i bătutura bună încă de pe vremea lui Stalin?”, a întrebat, retoric, fostul președinte Băsescu.

14 februarie 2023 15:17
Citește mai mult despre: Basescu Moldova

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult