După ce s-a tratat împotriva frigului într-un birt din zona Răzoare, Traian Băsescu a uitat c-a fost la consultări la Cotroceni, așa că s-a mai dus o dată. Numai că de data asta n-a mai mers cu mâna goală, ci înarmat cu o sticlă de băutură, ”că altfel curg discuțiile când mai bagi câte-un păhărel”, după cum a susținut fostul președinte.

basescu_cotroceni_vizita_seara.jpg Deși mirat să-l vadă a doua oară în decurs de câteva ore, portarul de la Cotroceni i-a deschis imediat poarta lui Băsescu, mai ales că i-a văzut și sticla de băutură în mână. Decizie pe care nu avea s-o regrete, că Băsescu a stat vreo jumătate de oră cu portarul în ghereta acestuia, să bea câteva păhărele și cu el.

După ce-a dat gata jumătate de sticlă, Băsescu a intrat în Palatul Cotroceni și a urlat ”Klausică, am venit cu niște propuneri de premier și niște băuturică, hai să discutăm!”. Numai că, neatent, Băsescu s-a împiedicat de cablul de net și l-a scos din router, stârnind o reacție violentă a lui Iohannis, care i-a urlat ”Tâmpitule, am ratat o super ofertă pe Booking din cauza ta, că m-ai lăsat fără net!”.

Doar intervenția promptă a unui angajat SPP, care l-a scos pe Băsescu din clădire și i-a chemat un taxi, a împiedicat o încăierare între cei doi. Iohannis n-a trecut însă peste incident, mai ales că după ce și-a refăcut internetul a descoperit cu stupoare că oferta de pe Booking nu mai e valabilă, așa că e de așteptat să se răzbune crunt pe Băsescu.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 17.01.2018 20:04 Politic

National Cinematografic