Băsescu s-a remarcat şi la Summitul din Polonia: A fost scuipat de preşedintele Obama!

Preşedintele Traian Băsescu a fost centrul atenţiei şi la Summitul de la Varşovia, după ce a fost scuipat de Barack Obama, într-un gest inexplicabil. Psihologii spun că e posibil ca preşedintele român să aibă un efect de excreţie salivară, care a produs şi incidentul de la Constanţa, când Băsescu a fost scuipat de Adrian Zglobiu.

„Băsescu tocmai îi explica lui Obama calităţile geostrategice ale poporului român, când s-a trezit cu o flegmă în ochi”, declară unul din jurnaliştii prezenţi la întâlnirea liderilor de stat. Obama s-a scuzat imediat, dar jurnaliştii spun că scuipatul n-a fost accidental şi preşedintele american s-a întors şi l-a mai scuipat de două ori pe Băsescu.

Martorii spun că nu doar Obama l-ar fi scuipat pe Băsescu, ci şi Putin şi Angela Merkel, dar şi portarul hotelului la care stă, incidentele fiind însă muşamalizate de delegaţia română. În timpul discuţiilor comune, preşedintele României a schimbat mai multe batiste, interlocutorii scuipându-l repetat, sub pretextul că vorbesc cu precipitaţii.

Scris de Ionut
3 iunie 2014 16:06

Alte articole

Vezi mai mult