Băsescu se pregăteşte de abdicare şi vrea să plece cu un vapor plin de tablouri din ţară

Perspectiva câştigării alegerilor de duminică de către USL l-a pus pe gânduri pe suveranul român Traian Băsescu. Astfel, conform unor surse apropriate casei conducătoare a României, Băsescu intenţionează să semneze un decret de abdicare din funcţie şi să plece din ţară cu familia şi bogăţiile acumulate de-a lungul domniei sale.

Deranjant este că, deja, suveranul român a umplut două vapoare cu tablouri şi alte obiecte de valoare pe care le-a trimis spre reşedinţa sa din Elveţia. Totodată, acesta a mărturisit unor apropiaţi că vrea să renunţe la legea salică şi să ofere coroana României fiicelor sale. Mai mult, în cadrul unei ceremonii restrânse, Băsescu l-a numit pe soţul fetei sale mai mici, Bogdan Ionescu-Syda, preşedinte moştenitor.

Deocamdată nu există informaţii oficiale cu privire la motivele abdicării preşedintelui dar se pare că, pentru a-l convinge să-l numească premier, Victor Ponta l-a ameninţat că împuşcă 10.000 de studenţi din Iaşi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 decembrie 2012 08:12

Alte articole

Vezi mai mult