Care unire? Traian Băsescu se pare că s-a dus la Chișinău în interes personal. După ce a ținut un discurs naționalist în fața singurilor fraieri dispuși să-l mai voteze, Băsescu a încărcat un tir cu țigări și whisky netimbrat și a pornit spre graniță. Fostul președinte are chiar și permis de conducere pentru camioane, pentru că dacă angaja un șofer se temea că-i fură din încărcătură.basescu_sofer_tir.jpg

”Se explică și vizitele săptămânale ale lui Băsescu la Chișinău. În medie, cam atât consumă. Dacă faci un calcul simplu, iese cam la jumătate de preț, o sumă importantă. Evident, mai e și plăcerea de a nu plăti accize hoților de la PSD, care oricum ar fura banii”, spune Decebal Popescu, analist politic.

De altfel, Băsescu e singurul lider politic care insistă să facem o autostradă spre Moldova, o zonă săracă, populată cu troglodiți și bețivi, spre care nu are sens să faci drumuri. Dar dacă iei în calcul câte drumuri face Băsescu cu camionul cu țigări, e normal să vrea autostradă. ”I s-o fi luat și lui să-și rupă tirul cu băutură prin gropi”, spune Decebal Popescu.

O variantă și mai elegantă era să vină cu o barjă, pe Dunăre, dar fostul președinte explică: ”Am și eu o vârstă, nu mai beau și nu mai fumez ca pe vremuri. Îmi ajunge un tir pe săptămână”.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Ionut | Monday, 26.03.2018 19:07 Politic

National Cinematografic