Băsescu și Rogozin tranșează totul la Yalta! Cel care rezistă mai mult la băutură, câștigă

Băsescu și Rogozin au găsit cea mai bună cale ca să tranșeze de partea cui se află dreptate. În maxim 2 săptămâni, cei doi lideri politici se vor întâlni la Yalta, unde vor bea față în față, până unul dintre ei va claca. Cel care rezistă mai bine la băutură va câștiga bătălia diplomatică.

”Mai sunt de pus la punct doar câteva detalii”, spune organizatorul dezbaterii de la Yalta.” Domnul Băsescu insistă să se bea whisky, în timp ce domnul Rogozin ar prefera votca. Cel mai probabil se va ajunge la o combinație între cele două băuturi, fie alternate, fie amestecate, pentru o mai mare spectaculozitate a dezbaterii.”

Băsescu se află deja în cantonament la Cotroceni. Zeci de chelneri așezați în șir indian stau la rând ca să-l servească pe președinte cu whisky. Un container cu gheață, care se schimbă din oră în oră, asigură cursivitatea consumului de whisky. ”Președintele abia se încălzește, Rogozin nici nu știe ce-l așteaptă”, spune unul din consilierii lui Băsescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
12 mai 2014 11:05

Alte articole

Vezi mai mult