Băsescu, surprins când se uita cu poftă după un dos de palmă

Potrivit site-ului cotidianul.ro, pixelul albastru a făcut o nouă victimă. Aflat la Neptun în vacanţă, preşedintele Traian Băsescu ar fi pălmuit un bărbat numai pentru că acesta îi striga în faţă „Ruşine !”. Iată cum s-ar fi petrecut evenimentul.

După spusele victimei incidentului, avocatul Dan Chitic, el şi soţia sa se plimbau paşnici pe faleză. La un moment dat, dintr-o cârciumă tocmai ieşea beat preşedintele Băsescu. Chitic i-a strigat cu sinceritate „Ruşine!”, iar Băsescu s-a dus la el şi i-a tras un dos de palmă, procedeu cunoscut şi sub numele „perversa ca pe Târgu Ocna”.

Imediat ce a auzit că este acuzat de lovirea unui cetăţean, preşedintele a recunoscut imediat stilul lui Dinu Patriciu. „Trebuie să văd şi eu acea casetă. Poate a zis bărbatul ceva, m-a înjurat…” Când a aflat că nu există nicio casetă, Băsescu a hotărât imediat să facă lumină: „În acest caz, jur pe Biblie că nu l-am lovit pe acel bărbat, nici cu genunchiul în stomac şi nici cu capul în gură. Ruşine să-ţi fie, Dinu Patriciu.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
23 august 2010 18:32

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult