Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, imediat după ce a auzit declarațiile Elenei Udrea, că se simte surprins și dezamăgit de ce întorsătură a luat situația. „Pe vremea mea nu o auzeam să se plângă când îi luam sutienul”, a spus Băsescu.

elena udrea dezbracata basescu.jpg

Acesta a precizat că o parte din vină o poartă și sistemul penitenciarelor din România, care nu prea angajează oameni care să știe să se poarte. „Dacă ești deștept, ai un pic de șmecherie în tine și-ți merge papagalul, nici nu trebuie să i-l ceri, și-l dă singură jos. Sau dacă ai 100 de dolari la tine, orice metodă e bună. Nu trebuie să fii frumos, în lumea asta mai trebuie și să te descurci”, a declarat fostul șef de stat. 

Gardienii care au luat sutienul Elenei Udrea au declarat că au găsit în el mai multe capace de Chivas, 600.000 de euro și un contract cu statul. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 23.02.2015 19:21 Politic

National Cinematografic