Băsescu, umilit de medici în spitalele romanesti

Şeful statului a făcut ieri o vizită la secţia ORL a Spitalului Militar şi a fost foarte zgârcit cu declaraţiile, parcă l-ar fi durut gura să spună ce s-a întâmplat. Într-un târziu, preşedintele a mai lămurit puţin lucrurile. Se pare că Băsescu avea ceva reţineri să vorbească deoarece la spital fusese pus în nişte situaţii de-a dreptul jenante.

 

În primul rând, nu s-a uitat nimeni la el până când nu a dat obişnuita şpagă.

Iniţial, medicul ORL-ist de la Spitalul Militar voia să-l trimită la Universitar pe motiv că şi-a încheiat tura şi nu mai ia urgenţe. El s-a potolit abia atunci când Băsescu i-a îndesat plicul cu bani în buzunarul halatului.

“Ferească Domnul să ai vreo problemă de sănătate în ziua de azi, că mori cu zile în spitalele româneşti”, a declarat preşedintele cu lacrimi în ochi. „Eu, de bine, de rău, am nişte bani puşi deoparte şi nici afacerile nu-mi merg prost. Vara asta a fost canicula şi a avut căutare îngheţata, dar vin şi vă întreb: Dacă n-aveam bani se uita cineva la mine? Păţeam şi eu ca domnul Lăzăroiu, muream în ambulanţă, între spitale, cu sepepiştii alături.”

Se pare totuşi că problemele preşedintelui nu sunt chiar atât de grave. Băsescu vrea să se trateze de privitul chiorâş, care a devenit supărător de la o vreme. Inclusiv doamna Maria Băsescu s-a arătat deranjată de acest defect. Prima doamnă a ţării s-a plâns în numeroase rânduri de faptul că preşedintele se uită după alte femei, de multe ori în timp ce se uită la ea cu celălalt ochi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
4 august 2010 23:53

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult