Traian Băsescu a cerut Curţii Constituţionale o extindere cu două săptămâni a mandatului său ca preşedinte, pentru că nu reuşeşte să-şi strângă la timp toate sticlele goale cu băutură. Cel mai dificil aspect al procesului de tranziţie la Palatul Cotroceni e faptul că preşedintele în funcţie continuă să bea la acelaşi debit.basescu_mahmureala_leac.jpg

“E şi perioada asta cu Black Friday, toate firmele de curierat sunt ocupate, voi încerca să vorbesc cu o firmă de TIR-uri, pentru că e păcat să aruncăm sutele de tone de sticle. Eu ce să fac, dacă cei de la protocol tot aduc şi aduc? La cât de beţiv sunt, parcă se golesc singure!”, a declarat Traian Băsescu.

Încetarea mandatului va fi marcată de un posibil conflict constituţional, pentru că Băsescu vrea să plece de la Cotroceni cu tirbuşonul de stat al României, care e făcut din oţelul tunurilor de la Plevna, din care s-a făcut o coroană pentru Carol I, un tirbuşon, un desfăcător de bere şi un încălţător regal.


Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția specială de duminică, dedicată alegerilor, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.


National Cinematografic