Traian Băsescu a cerut Curţii Constituţionale o extindere cu două săptămâni a mandatului său ca preşedinte, pentru că nu reuşeşte să-şi strângă la timp toate sticlele goale cu băutură. Cel mai dificil aspect al procesului de tranziţie la Palatul Cotroceni e faptul că preşedintele în funcţie continuă să bea la acelaşi debit.basescu_mahmureala_leac.jpg

“E şi perioada asta cu Black Friday, toate firmele de curierat sunt ocupate, voi încerca să vorbesc cu o firmă de TIR-uri, pentru că e păcat să aruncăm sutele de tone de sticle. Eu ce să fac, dacă cei de la protocol tot aduc şi aduc? La cât de beţiv sunt, parcă se golesc singure!”, a declarat Traian Băsescu.

Încetarea mandatului va fi marcată de un posibil conflict constituţional, pentru că Băsescu vrea să plece de la Cotroceni cu tirbuşonul de stat al României, care e făcut din oţelul tunurilor de la Plevna, din care s-a făcut o coroană pentru Carol I, un tirbuşon, un desfăcător de bere şi un încălţător regal.


Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția specială de duminică, dedicată alegerilor, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!


National Cinematografic