Băsescu vrea să plece din România, pentru că s-a săturat să tot fie umilit

Preşedintele a anunţat că se gândeşte tot mai serios să plece din ţară. El a mărturisit că s-a săturat de lipsa de perspective pe care i-o oferă România. În plus, nu se simte respectat de statul român, care îşi bate joc de el cu fiecare ocazie. Băsescu a spus că nu i se pare normal, mai ales că el este şeful statului şi e foarte enervant să nu fii respectat de un subaltern.

„Mă scârbeşte în primul rând atitudinea funcţionarilor de la ghişee”, a declarat Băsescu unor apropiaţi. „Mereu se plâng că nu le ajung salariile, ies în stradă, îmi pichetează palatul. Doamnele alea trecute de 50 de ani au o uitătură foarte acră când mi se adresează din mijlocul mulţimii de protestatari.”

Preşedintele a spus că, mai nou, evită să se uite la televizor, deoarece programele tv, în special, cele de la Antena 3, îi jignesc inteligenţa.

“Am impresia că emisiunile de pe Antena 3 mă jignesc pe mine, ca spectator. Îi aud toată ziua că Băsescu e chior, că e beţiv, că-i curvar. Cum să nu fii jignit, ca spectator, dacă eşti chiar tu Băsescu?”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
4 aprilie 2011 13:01

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult