Un local din Centrul Vechi a fost scena unei bătăi ca-n filme, cu sticle sparte şi picioare de scaun, după ce mai bine de 20 de sărbătoriţi diferiţi au revendicat o masă rezervată pe numele "Andrei".

road-house-bar-brawl.jpg
Cei circa 20 de Andrei erau însoţiţi de foarte mulţi prieteni, iar confuzia care a urmat e greu de descris în cuvinte. "Se păruiau, îşi dădeau şuturi, fiecare pretindea că el e adevăratul Andrei, că îl reprezintă pe adevăratul Andrei sau că ştie un băiat pe care îl cheamă Andrei", povesteşte un martor.

"Până la urmă, Andrei, Andrei şi Andrei au fost săltaţi de poliţie, pe Andrei l-a luat salvarea, Andrei şi Andrei au mers să bea în altă parte iar alţi câţiva Andrei s-au împrietenit şi petrec chiar acum la masa lui Andrei, cu Andrei şi Andrei."

"Posibil să fi primit 20 de apeluri prin care mi se cerea să ţin o masă pentru Andrei, dar m-am gândit că e acelaşi Andrei şi pur şi simplu vrea să fie foarte, foarte sigur", spune barmanul, adunând într-un făraş o grămăjoară de dinţi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 30.11.2017 18:50 Politic

National Cinematografic