Bătaie între candidaţi la Sectorul 6! Tudy i-a dat în cap lui Mutu într-un club

Bătălia electorală pentru primăria Sectorului 6 a escaladat în ultimele zile. Aseară, de exemplu, candidatul ALDE Tudor ”Tudy” Ionescu i-a dat în cap lui Mutu, actualul primar pesedist al sectorului. Scandalos este că momentul a fost dat live pe Facebook de Tudy, la o oră la care majoritatea copiilor nici măcar nu dormeau.

Un apropiat al actualului primar de la Sectorul 6 spune că acesta nu este deloc un incident izolat. „Nu e nicidecum prima dată când se întâmplă”, spune acesta. ”Tudy îi dă în cap lui Mutu de ani de zile, e obsedat de gestul ăsta. Uneori îi dă în cap lui Mutu și de trei-patru ori pe zi. I-a dat în cap și acasă, și la primărie, ba chiar și-n parcul Moghioroș, când a prins odată un moment prielnic.”

Tudy insistă însă că nu e nimic deplasat la gestul său. ”Sunt doar unul din sutelele de mii de locuitori ai Sectorului 6 care îi dau în cap lui Mutu”, se apără Tudy. ”Chiar dacă poate unii nu recunosc, vă asigur că toți îi dau în cap lui Mutu. Dacă ar fi să primesc voturile de la toți cei care îi dau în cap lui Mutu aș ieși ușor primar. Și chiar dacă aș ieși primar în locul lui Mutu, aș continua să-i dau în cap lui Mutu.”

Scris de Calin
24 august 2020 14:08
Citește mai mult despre: scandal

Alte articole

Vezi mai mult