Bătaie pe locuri în sala ONU, după ce s-a anunțat că Olguța va vorbi din nou într-o limbă străină

Sute de oameni s-au adunat încă de la primele ore ale dimineții în fața sălii ONU din New York după ce organizatorii au anunțat că și în această zi reprezentanta României, Lia Olguța Vasilescu, va susține un discurs într-o limbă străină. Curioșii au venit cu aparate foto, reportofoane și pop-corn să fie martori la un spectacol de zile mari. 

„Sunt aici de la 6 dimineața, dar nu am fost primul. Erau deja 250 de oameni la coadă. Mi-am încărcat telefonul și am și două baterii de rezervă să filmez totul, să le arăt și copiilor acasă ce se întâmplă dacă lași comuniștii și proștii să ajungă miniștri”, a povest John Clayton, unul din diplomații care a prins un loc în sală.

Legitimațiile de la tribuna presei s-au vândut pe sub mâna la prețuri exorbitate, un loc în sală ajungând și la 4000 de dolari. Comedy Central s-a arătat interesat să transmită în direct alocuțiunea Olguței, dar organizatorii de la ONU nu au luat încă o decizie în acest sens pentru că mai au de analizat și ofertele venite din partea HBO Comedy și Netflix. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

15 martie 2017 13:23
Citește mai mult despre: Olguta ONU

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult