Batjocorit! Charles a fost întâmpinat de Iohannis, nu de omologul său, regele Cioabă

Diplomația românească arată zi de zi că este la cel mai jos nivel de la Nicolae Titulescu sau intelectualii pașoptiști care au obținut independența țării noastre. Pentru prima oară în istoria noastră recentă, un rege al Regatului Unit vine să viziteze România și acesta este întâmpinat de un bugetar oarecare, un anume Klaus Iohannis.

Deși statutul său regal îi asigura o primire pe măsură, din partea unui rege similar, Charles a fost batjocorit ca niciodată în viața sa. Evident, regele Hagi nu putea participa la întâlnire, fiind angajat în vizite pregătite de mult timp, dar ce scuză avem pentru celălalt rege al României, regele Cioabă.

Fără îndoială că regele Charles cunoaște câți supuși ai regelui Cioabă există acum în Regatul Unit și detalii privind activitate acestora. Cu toate acestea, România decide să sfideze secole de relații diplomatice umilind pe regele Charles și tratându-l ca pe un președinte de Consiliu Județean. „Sunt extrem de mâhnit de această lipsă de repect, în casa noastră se va mânca fazan în liniște în această seară”, a declarat Ducele de Viscri, un apropiat al regelui și confident.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

2 iunie 2023 15:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult