Umilit de Viorica Dăncilă, Dan Barna încearcă să-și salveze pe cât posibil demnitatea. Candidatul USR spune că, dacă rezultatele exit  poll-urilor se confirmă și nu intră în turul doi, va începe imediat un tur de forță: va vizita toate filialele USR din țară, ca să fie luat la mișto personal de toți membrii partidului.

dan_barna_iritat.jpg ”Oricum o pui, să te bată o analfabetă într-o întrecere electorală, e o rușine pentru care merit să fiu luat la șuturi. E dreptul membrilor USR să-mi râdă în față pentru umilința trăită. Nu o să am liniște până nu râd de mine toți membrii partidului nostru. Dacian și cei de la USR București au început deja, nici nu vreți să știți ce e la gura lor”, a spus Dan Barna.

Viorica Dăncilă, pe de altă parte, exultă după ce-a intrat în turul doi. Parcă printr-un gest de frondă, dăncila a rupt în fața colegilor de partid foaia cu discursul pregătit pentru cazul în care nu ajunge în turul doi. ”Aduceți-mi cealaltă foaie, sclavilor!”, a urlat Viorica Dăncilă către colegii de partid.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Sunday, 10.11.2019 23:14 Politic

National Cinematografic