Bd. Iuliu Maniu închis circulației, ca să aterizeze Iohannis fix lângă Cotroceni

Veste proastă pentru șoferii care aveau de gând să vină spre centru în dimineața asta pe Bulevardul Iuliu Maniu. Administrația Prezidențială a solicitat ca artera rutieră să fie închisă ca să poată ateriza președintele Iohannis cât mai aproape de Cotroceni, și nu la Otopeni.

Bulevardul va închis toată ziua, de la Valea Cascadelor până la Palatul Cotroceni, intersecția de la Leu, pentru că Iohannis aterizează cu un avion de lux enorm, care are nevoie de 3 km pentru frânare în condiții de siguranță. Cei care locuiesc chiar pe Maniu sunt sfătuiți să iasă la geam și să aplaude în momentul sosirii lui Iohannis.

Șoferii au la dispoziție rute alternative pe Bd. Timișoara și pe Uverturii, însă Administrația Prezidențială le recomandă tuturor să folosească metroul sau alte mijloace de transport în comun: ”Prea v-ați puturoșit și v-ați obișnuit să stați numai cu curul în mașini. Mai circulați și cu metroul, că nu muriți”, a declarat Alexandru Muraru, consilier prezidențial.

Șeful statului a explicat că nu are sens să mai piardă timpul în trafic de la Otopeni până la Cotroceni, așa că va ateriza pe Maniu și va merge direct la muncă după excursia în Brazilia, Patagonia, Argentina și Chile.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
26 aprilie 2023 07:09
Citește mai mult despre: iohannis Iuliu Maniu trafic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult