Belgienii ne roagă să nu-l mai punem pe Tudose europarlamentar, că sperie copiii

Congresul PPE de la București a fost o nouă ocazie pentru politicienii belgieni să facă un apel disperat în fața colegilor români, ca să nu-l mai trimită iar pe Mihai Tudose ca europarlamentar la Bruxelles, pentru că acesta sperie copiii și sunt multe cazuri în care părinții nu-și mai lasă copiii pe străzi în Belgia, de frică să nu se întâlnească cu Tudose.

Mihai Tudose, care poate fi recunoscut imediat în Belgia, pentru că e singurul om care plătește cu bani cash în loc de card, nu a cedat nici acum rugăminților belgienilor, care sperau ca Tudose să înțeleagă cât de urât e și să poarte măcar o mască pe față. ”Fața lui în repaus îi determină pe copii să se pișe pe ei de frică. Dacă se și încruntă, vă dați seama…”, spune un părinte belgian.

Și alte voci din PPE i-au rugat pe români să-l elimine pe Tudose de pe liste, promițând chiar că vor interveni pe lângă austrieci să ne bage în Schengen. Inclusiv Ursula von der Leyen a zis că Băsescu nu mai candidează, deci oricum Tudose nu mai are cu cine să bea pe-acolo: ”Ce-o să bea, Negroni cu fătălăul de Rareș Bogdan?”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
7 martie 2024 15:09
Citește mai mult despre: Băsescu băutură bețivi bruxelles Tudose

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult