Benjamin Button de România! În loc să sărăcească în timpul guvernării Ponta, un român se îmbogăţeşte

Un român sfidează legile economice! În loc să sărăcească în timpul guvernării USL, la fel ca toţi românii normali, Decebal Popescu devine cu fiecare zi care trece tot mai bogat. Mai mult, boala rară de care suferă românul care se îmbogăţeşte inexplicabil s-a manifestat şi în timpul guvernării Boc, ceea ce face cazul său cu adevărat uluitor.

„Ultimele guverne au tăiat salarii şi pensii, au introdus taxe noi, le-au mărit pe cele existente, preţurile au crescut cam la toate produsele, nu de multe ori politicienii practic au băgat mâna în buzunarul cetăţenilor, iar acest român continuă să se îmbogăţească. E efectiv împotriva firii”, spune uluit un analist economic.

Deşi specialiştii l-au studiat îndeaproape, ei nu au găsit încă o explicaţie raţională pentru boala lui. „Deşi curiosul caz al românului care se îmbogăţeşte inexplicabil ne-a atras atenţia încă de acum 10 ani, altceva decât să ridicăm din umeri nu putem să facem. E un caz care va rămâne probabil o enigmă pentru totdeauna”, crede un reputatul analist economic.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
21 februarie 2014 16:02

Alte articole

Vezi mai mult