Berlusconi a organizat o orgie cu cameriste într-un hotel din Bucureşti

Şoc şi groază pe holurile unui hotel din Bucureşti. O cameristă de 23 de ani a ieşit cu ochii în lacrimi din camera premierului italian Silvio Berlusconi, dezamăgită că nu a fost şi ea invitată la orgia care se desfăşura acolo. Când a ajuns la recepţie, femeia a sunat la poliţie şi a reclamat abuzul. Se pare că la orgie participau mai toate cameristele din hotel, multe dintre ele mai proaste şi mai grase decât reclamanta.

Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului nu a reuşit să pătrundă în camera lui Berlusconi pentru a-i cere socoteală. Directorul hotelului le-a explicat politicos oamenilor legii că nu-i poate lăsa să intre, deoarece momentan premierul italian coboară moşul în beci.

“Vă voi anunţa imediat ce domnul Berlusconi termină de dat cu guguştiucu-n frunze,” i-a asigurat el pe poliţişti. “Aveţi încredere în mine că situaţia e sub control. Zgomotele pe care le auziţi vin de la etajul doi, unde mai mulţi bărbaţi duc buşteanul la castor.”

În tot acest timp, camerista se plângea că viitorul ei e compromis, deoarece e practic imposibil să mai aibă un copil cu premierul Italiei.

Scris de TNR
31 mai 2011 16:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult