Berlusconi, acuzat pe presa italiană că și-a cumpărat o prostituată pe care nu poate să o justifice

Un nou scandal de corupție zguduie Italia. Presa din peniunsulă îl acuză pe premierul Silvio Berlusconi că nu și-a trecut în declarația de avere o prostituată extrem de costisitoare, pe care și-ar fi cumpărat-o anul trecut, din Ucraina.

“La prețul pieței, o fată precum Olga Atanasova face 300.000 de euro, cu operații cu tot. Acum vin eu și vă întreb: de unde a luat domnul Berlusconi acești bani? În actele contabile ale firmelor sale nu figurează o astfel de cheltuială”, a explicat Tomasso Totti, reporterul de investigație care a scos la lumină acest caz.

Cel mai probabil, banii provin din șpăgi guvernamentale, pe care oamenii de afaceri italieni le dau pentru a obține contracte cu statul. E posibil și ca prostituata în vârstă de 19 ani să nu fi fost cumpărată de Berlusconi, ci primită cadou. Chiar și în acest caz însă, fapta premierului este reprobabilă moral și profund ilegală, deoarece orice cadou mai scump de 500 de euro se declară.

Dacă se dovedește că prostituata ucraineancă a intrat în posesia lui Berlusconi în mod ilegal, ea va fi confiscată de stat. Cel mai probabil, Olga Atanasova va ajunge în posesia unei organizații umanitare, care a anunțat deja că are de gând să o doneze unui cămin de bătrâni libidinoși.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
29 octombrie 2011 09:10

Alte articole

Vezi mai mult