Berlusconi cheltuia sume enorme cu animale de companie, cărora le zicea „pisi”!

Un nou scandal în jurul ex-premierului italian Silvio Berlusconi! Acesta e acuzat că a cheltuit milioane de euro din bani publici pentru a chema la petrecerile sale animale de companie. Deşi în vârstă de 75 de ani, fostul şef al Executivului de la Roma încă se mai bucura de prezenţa acestora şi avea chiar câteva favorite, pentru care toca sume enorme pe mâncare umedă.

„Era foarte intim cu aceste animale de companie”, povesteşte un apropiat al lui Berlusconi. „Sigur, el nu le zicea aşa, nouă ni le prezenta drept «prietenele mele necuvântătoare»”, de fapt vroia să ascundă faptul că nici nu vorbeau italiana, cine ştie unde le găsise. Le spunea «pisi», «maimuţică». Favoritei lui îi zicea «Fetiţa». Uneori se mai încăierau între ele, când uneia i se părea că pe cealaltă a băgat-o mai mult în seamă. Silvio nu mai ştia cum să le facă pe plac, aproape în fiecare zi mergea la pet shop să cumpere jucării că la vârsta lui nu-l mai ţineau aşa bine puterile. Tot timpul apăreau unele noi, îşi trimitea noaptea şoferul să meargă cu maşina prin cartierele sărace şi să le culeagă de pe stradă”.

Procurorii adună acum dovezi împotriva lui Berlusconi şi în acest dosar. Ei spun că proba decisivă ar putea fi o uşiţă pe care fostul premier o instalase special ca pentru animalele de companie să intre separat în biroul său.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
22 noiembrie 2011 12:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult