După ce au bătut mai multe familii cu copii pe Stadionul Naţional, angajaţii BGS şi-au cerut oficial scuze şi în semn de împăcare cu românii au intervenit cu lacrimogene în timpul unei dezbateri electorale, după care le-au spart faţa politicienilor prezenţi. Incidentele sângeroase au fost cu atât mai apreciate de public cu cât au avut loc într-o televiziune şi erau difuzate în direct.bgs_bataie_ciuvica.jpg

“Când i-am văzut intrând peste ei, credeam că e Science-Fiction. I-au cotonogit bine, pe unul l-au bătut cu microfonul până a recunoscut tot ce-a furat. A fost o încântare să-i văd cum ies din studio cu feţele sparte. Am oftat de plăcere când i-au distrus mecla Danei Grecu. Dar când l-am văzut pe Gâdea cum fuge şi scapă de bătaie, mi-a venit să arunc televizorul pe fereastră”, comentează Decebal Popescu, telespectator.

Analistul politic Cosmin Guşă spune că acesta e principalul motiv pentru care nu se mai duce în niciun studio, şi intervine exclusiv telefonic: Vă daţi seama, în cazul meu sunt zeci de mii de oameni care ar încerca să intre peste mine şi să-mi dea în cap”, spune Cosmin Guşă.

Times New Roman revine pe ecrane. Din 19 octombrie, ne vedem în fiecare duminică la ora 19.00 pe Prima TV!

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 14.10.2014 13:29 Politic

National Cinematografic