BGS îşi mai spală din păcate! Au bătut câţiva politicieni la o emisiune electorală mai aprinsă

După ce au bătut mai multe familii cu copii pe Stadionul Naţional, angajaţii BGS şi-au cerut oficial scuze şi în semn de împăcare cu românii au intervenit cu lacrimogene în timpul unei dezbateri electorale, după care le-au spart faţa politicienilor prezenţi. Incidentele sângeroase au fost cu atât mai apreciate de public cu cât au avut loc într-o televiziune şi erau difuzate în direct.

“Când i-am văzut intrând peste ei, credeam că e Science-Fiction. I-au cotonogit bine, pe unul l-au bătut cu microfonul până a recunoscut tot ce-a furat. A fost o încântare să-i văd cum ies din studio cu feţele sparte. Am oftat de plăcere când i-au distrus mecla Danei Grecu. Dar când l-am văzut pe Gâdea cum fuge şi scapă de bătaie, mi-a venit să arunc televizorul pe fereastră”, comentează Decebal Popescu, telespectator.

Analistul politic Cosmin Guşă spune că acesta e principalul motiv pentru care nu se mai duce în niciun studio, şi intervine exclusiv telefonic: Vă daţi seama, în cazul meu sunt zeci de mii de oameni care ar încerca să intre peste mine şi să-mi dea în cap”, spune Cosmin Guşă.

Times New Roman revine pe ecrane. Din 19 octombrie, ne vedem în fiecare duminică la ora 19.00 pe Prima TV!

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
14 octombrie 2014 11:10

Alte articole

Vezi mai mult