Biden, sănătos tun! Ieri s-a vindecat de COVID şi azi deja a uitat că l-a avut

Cel mai puternic om al planetei este din nou la butoane și într-o formă fizică de invidiat. Confruntat cu mai multe probleme de sănătate, printre care demență senilă și COVID, acesta s-a vindecat rapid și astăzi deja a uitat că a avut asemenea boală.

Casa Albă, prin purtătorul de cuvânt Karine Jean-Pierre, a anunțat că președintele s-a prezentat dis de dimineață la centrul de vaccinare unde a cerut să-i fie administrată și a doua doză de vaccin, din ce ține el minte, iar medicul personal i-a administrat, ca de obicei în ultimele trei luni, încă o doză de ser fiziologic. Joe Biden a susținut apoi o conferință de presă în care a condamnat în termeni duri războiul din Ucraina, numindu-l pe Vladmir Putin „nebun la cap” și „total deconectat de la realitate”.

Staff-ul Casei Albe i-a pregătit o surpriză lui Biden la întoarcerea la birou, respectiv o petrecere cu cei mai frumoși transexuali și travestiți și un tort mare din care, la final, a ieșit o dronă care a mai omorât un arab despre care New York Times a precizat ulterior că era de fapt „adevăratul șef al Al-Qaeda”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

8 august 2022 12:33
Citește mai mult despre: biden covid senil

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult