Biden urcă în sondaje după vizita lui Iohannis. Americanii au văzut că se poate mai rău

Orice s-ar spune, invitaţia adresată lui Klaus Iohannis a fost o mişcare de geniu din partea lui Joe Biden! Preşedintele american a urcat vertiginos în sondaje după ce s-a afişat cu preşedintele român, mulţi alegători recunoscând că abia atunci şi-au dat seama că se poate mult, mult mai rău.

„Ştiu că l-am acuzat că e un moş senil care riscă să se deşire în orice clipă, dar simt nevoia să îmi retrag cuvintele!”, spune Buck McBurger, 42 de ani, din Arlen, Texas. „Pe lângă preşedintele ăstora din Bulgaria, Iohansson sau cum îl cheamă, Joe al nostru plesneşte de energie. Habar n-aveam că ăsta e etalonul.”

„Uitaţi-vă la domnul Biden, e vioi ca un copil şi ager ca un şoim! Cel puţin în comparaţie cu bolovanul ăla cu care a dat mâna mai devreme. We love you, Mr. President!”, exclamă Chalupa Hotdogkins, 52 de ani, din Springfield, Missouri.

„De-aia suntem cea mai tare ţară din lume. Pentru că ai noştri şi când dorm sunt mai treji decât ai lor!”, şi-a dat cu părerea Gomez Taco, 33 de ani, din Anchorage, Alaska.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
7 mai 2024 16:41
Citește mai mult despre: biden iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult