„Black Friday” pentru locatarii unui bloc din Militari! Administratorul a afişat întreţinerea

Vinere cu adevărat neagră pentru locatarii unui bloc de pe strada Iuliu Maniu, din cartierul bucureştean Militari. La ieşirea din bloc, ei au fost întâmpinaţi de lista la zi cu datoriile la întreţinere. Şi de parcă asta nu era suficient, administratorul a anunţat că e nevoie de bani şi pentru fondul de rulment.

„De câteva zile numai asta aud, «black friday, black friday»”, povesteşte administratorul blocului. „Curios să aflu ce înseamnă asta, am folosit Google translate şi m-am dumirit: «vinerea neagră». Păi dacă e vinerea neagră, înseamnă că e zi de afişat întreţinerea. Logic, nu? Nu ştiam de tradiţia asta, cu afişatul întreţinerii vinerea, dar de aici încolo o s-o aplic şi eu, o să pun întreţinerea numai vinerea.”

Modul inedit prin care administratorul din Militari s-a pregătit de „Black Friday” i-a inspirat şi pe alţii. Chiar dacă au ratat startul, sute de alţi admnistratori din Bucureşti lucrează la lista cu întreţinerea. „Până se întorc de la muncă, întreţinerea va fi afişată în toate blocurile, să se bucure de «Black Friday» toţi bucureştenii, nu doar cei din Militari”, promite purtătorul de cuvânt al administratorilor din Capitală.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
22 noiembrie 2013 10:11

Alte articole

Vezi mai mult