Delirul celor doi co-președinți PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, care s-au lăudat cu rezultatele obținute la alegerile locale, le-a adus un binemeritat premiu, tandemul de idioți numărul 1. Nimeni n-are nici un dubiu că ei sunt cel mai în formă tandem de idioți. Performanță cu atât mai notabilă cât ei i-au detronat astfel pe Buzdugan și Morar, doi dintre cei mai mari tâmpiți care au existat (și, din păcate, încă există)  în spațiul public autohton.

gorghiu si blaga.jpg ”Când toată lumea știe că PNL-ul a fost penibil în alegeri și a mai și pus umărul serios la transformarea Bucureștiului în fief pesedist, iar tu, ca președinte al partidului nu doar că nu-ți dai demisia, dar te mai și lauzi cu rezultatele din alegeri, înseamnă că ești nu prost, ci uluitor de prost. Așa sunt cei doi lideri ai PNL-ului de acum, Gorghiu și Blaga: uluitor de proști”, explică reputatul sociolog Decebal Popescu.

Evident, nu e exclusă nici varianta nesimțirii, dar și aceasta se manifestă tot pe fondul prostiei celor doi. ”Deci, în loc să se spună că PNL a obținut cel mai bun scor la alegerile locale din 1990 încoace, e mult mai corect să spunem că PNL are cei mai tâmpiți conducători din istoria postdecembristă a partidului”, apreciază același reputat Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 07.06.2016 13:40 Politic

National Cinematografic